Напоследък зачестяват бягствата от училище.Родителите и учителите обвиняват единствено и само децата.От една страна и аз съм съгласна с тях,защото виждам как интернет превзема мислите на някои деца.Според мен една от сериозните причини за бягствата от “даскало” е връждебната среда.С всеки изминал ден гнева и егоизма на децата нараства.За да оцелеш в училище трябва да се бориш,трябва да се водиш с лидерите дори и да не ти харесват маниерите и отношението им.Трябва да стискаш зъби и да търпиш всичко,защото ако не го направиш “по-готините” те отритват от обществото.

Напоследък постоянно чувам съвети по телевизията и от по-възрастните , четрябва да бъдеш себе си.Това е много хубав съвет и аз съм съгласна с него,но в днешното време и сред днешните деца е много трудно да се държиш естествено.Незаисимо колко си умен и колко си добър децата те поставят на едно от “долните нива”,за да се харесаш на по-голямата част от твоите съученици трябва да си красив или поне ” да умееш да отговаряш на всико с простотия”

Когато си отритнат от това общество и никой не те зачита това те смачква и ти униваш.И след всичко това те е страх да се държиш естествено,да правиш каквото искаш и да се обличаш както ти харесва.Ставаш роб на чужди хора ,за които дори и не трябва да ти пука.

This entry was posted on вторник, януари 13th, 2009 at 12:21 am and is filed under Без категория. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.

 

Искате ли да търсите във всичките си любими сайтове от едно място?