Смърта

Posted by: alexandra21212in Без категория
14
яну

Какво всъщност е смърта?На единия ден те има а на другия те няма.Не звучи толкова объркано колкото всъщност е.Защо смърта на само един човек наранява хиляди други и остава в съзнанието на още толкова?

В моя живот не липстват много хора.Някои са умрели докъто съм била малка,а с други просто не съм се имала толкова.За съжаление обаче не съм могла да се сбогувам с никой от тези хора (лека им пръст).Някои хора започват да ценят някого чак когато той не е в техния живот.Написаното ме кара да се замисля за това как аз съм постъпвала с някои хора.Болката от загубата е нещо нормално,но не можеш да тъжиш вечно защото така ще пропуснеш своя живот.

Напоследък чувам все повече вапроса “Какъв е смисъла на света”,според мен той е да обичаме, да бъдем обичани и да отваряме очите на другите за това което не виждат.

This entry was posted on сряда, януари 14th, 2009 at 11:02 pm and is filed under Без категория. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

One comment

1.  MArian
януари 30th, 2009 at 3:28 pm

Много ми харесват размишленията ти има голяма доза истина в тях.